• Billetpris
  175 kr.
 • Dato
  19.
  Marts
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Nørre Vosborg
  Vembvej 35
  7570 Vemb
Køb billet Tilkøb Nr. Vosborg menu

ibens

Efter at have styret hitlisterne sidst i 1990’erne med et storsælgende debutalbum og landeplager som ‘Jeg savner min blå cykel’, ‘Ølstykke i november’ og ‘Solveig’, fandt ibens overraskende sammen igen for tre år siden. Resultatet kunne høres i form af albummet ‘carstenshenrikskristians’, der udkom på Vores Selskab/1st Time Records i 2019.

Og nu – den 28/10 2020 – har ibens har haft release  på deres nyeste album ‘Cocio & Beton’. I den forbindelse tager bandet på tour i 2021.

GAFFA har givet 5*****stjerner til ‘Cocio & Beton’ og GAFFAs amelder indrømmer: “Jeg elsker ibens”! Simon Heggum fortsætter; “ibens er et af Danmarks bedste rockbands”. …”det hele er så melodisk, ægte og altid med et uskyldigt, men skævt smil i mundvigen”. “Men ‘Cocio & Beton’ er en hård, trist og mørk plade – forklædt som en fjerlet popdrøm. Carsten Lykke har lagt det ironiske tøhø på hylden og har i stedet bedrevet nogle meget mundrette popsange om livets flygtige alvorligheder. Det er hårdt at blive voksen, og nu har vi, der ikke rigtigt kan blive det, et passende soundtrack.”

Bandets dansksprogede take på den klassiske rocktriobesætning er drevet af Carsten Lykkes vokal og energiske guitarspil, Henrik Marstals melodiske basgang og Kristian Oblings Høegs pulserende, hvileløse trommer. Live har bandet altid været i stand til at lyde som en sjælden sammentømret helhed. Carsten Lykkes tekster kommer direkte fra hjertet, uden metaforer og misforståelser. Alle sange leveres med en slidstærk popmelodi og et hook, man ikke kan ryste af sig. Og et vanvittigt velspillende band. Poprock-produktionerne er konstant ombejlet af dronende synths, ulmende celloer og ambient larm.

 

ibens er kommet – igen – for at blive!

Nr. Vosborg menu

Uden mad & drikke...

Du kan denne aften se frem til en 2-retters menu:

Bespisning i forbindelse med koncerter på Nørre Vosborg afvikles med inspiration fra social dining. For særlige ønsker, kontakt da gerne Hotel Nørre Vosborg på mail: hotel@nrvosborg.dk eller tlf 97484897 – tast 1

Tilkøb Nr. Vosborg menu øverst på siden.

 

Læs vores handelsbetingelser her.