• Billetpris
  130 kr.
 • Dato
  20.
  September
  2020
 • Tid
  11.00
 • Sted
  Holstebro - Teatersalen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

UNDERHOLDNING FOR HELE FAMILIEN!

Hr Skægs hotel

Hr. Skægs Hotel i Musikteatret Holstebro udskydes til den 20. september 2020 kl. 11.00

Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor og vækker nysgerrigheden for sprog!

Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel og det tager han med på turne rundt i hele Danmark. På et hotel møder man mennesker fra hele verden og det er ikke altid lige let at forstå hvad de vil.

Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af at engelsk faktisk ikke er så svært som folk går og tror.

Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Læring opnås bedst, nar man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

lntet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg begaet en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show som du ikke bør gå glip af.

Velkommen til Hr. Skægs Hotel!

Varighed: 60 minutter