• Billetpriser
  358 - 725 kr.
 • Dato
  12.
  April -
  23.
  April
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Grease – The Musical

GREASE vender tilbage i ny, spektakulær opsætning!

Grease is the word! Det ved alle. GREASE er én af verdens mest populære og slidstærke musicalfænomener, og i dag kan One and Only Musicals fortælle, at GREASE kommer rockende tilbage på de danske scener til foråret. Det gør den i en ultimativ ny deluxe-opsætning med nyt cast, ny instruktion, ny scenografi og ny koreografi. Produktionen er den første co-produktion i det nye samarbejde mellem Musikteatret Holstebro, Vejle Musikteater og One and Only Musicals.

Silas Holst og Neel Rønholt i hovedrollerne

Når GREASE rammer Danmark til foråret, bliver det i en fabelagtig ny version med Silas Holst og Neel Rønholt i de to hovedroller som Danny Zuko og Sandy.  Silas Holst har spillet både Danny Zuko og Kenickie før, og efter at have blæst publikum og anmeldere bagover i musicalen Kinky Boots på Det Ny Teater her i foråret og til efteråret i musicalen Den skaldede frisør, er han klar med et nyt bud på én de mest ikoniske musicalroller i teaterhistorien.

Efter markante roller på tv i bl.a. Badehotellet, Sygeplejeskolen og Sommerdahl, bliver rollen som Sandy Neel Rønholts debut i en musical. Fans af Vild med dans kan sikkert huske, at hun er en talentfuld danser, men hvad de færreste ved er, at hun også er stærkt syngende, og publikum kan glæde sig til at se hende folde sig helt ud i den rolle som Olivia Newton-John udødeliggjorde i filmen.

Silas Holst får debut som koreograf

I andre roller medvirker bl.a. Lea Thiim Harder som Rizzo (The Bodyguard – The Musical, Elsk mig i nat), Joakim Tranberg som Kenickie (Seebach, Elsk mig i nat), Johanne Milland som Marty (Atlantis, filmen Venus Effekten), Nanna Rossen som Jan (Hairspray, Den skaldede frisør) og Nastja Arcel som Miss Lynch (en vaskeægte GREASE-veteran, som har været med i flere opsætninger af GREASE herhjemme inkl. den allerførste danske opsætning i 1993, hvor hun spillede Rizzo). Herudover medvirker et stort og energisk powerensemble af musicalperformere, sangere og dansere i Frede Gulbrandsens instruktion.

Udover rollen som Danny Zuko skal Silas Holst også for første gang påtage sig opgaven som koreograf – i samarbejde med den rutinerede koreograf Toniah Pedersen. Mesterscenografen Steffen Aarfing skal skabe helt ny scenografi til musicalen, Helle Damgård kreerer kostumerne, og One and Only Musicals faste   kapelmester Joakim Pedersen skal få musikken til at svinge.

Cast:

Sandy: Neel Rønholt

Danny: Silas Holst

Rizzo: Lea Thiim Harder

Kenickie: Joakim Tranberg

Marty: Johanne Milland

Jan: Nanna Rossen

Frenchy: Fie Alberte Damgaard

Sonny: Thor Vestergaard

Doody: Christian Collenburg

Roger: Lasse Dyg

Patty Simcox: Frederikke Vedel

Teenangel: Sara Gadborg

Miss Lynch: Nastja Arcel

Eugene: Patrick Terndrup

Cha Cha: Kirsty McDonald

Dansere/Ensemble: Mads Gronemann, Malene Koch, Simon Glæsel, Tone Reumert, Suad Demirovic.

Historien om GREASE

Når man siger GREASE, tænker langt de fleste på filmen fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollerne. Men GREASE blev udviklet som et teaterstykke og havde i 1971 premiere på et lille teater i Chicago, udelukkende med amatører i rollerne. Forestillingens ophavsmænd Jim Jacobs og Warren Casey, et par arbejdsløse skuespillere, havde gået og puslet med ideen om at lave en forestilling, der idoliserede 50´ernes ungdom, og manuskriptet var baseret på deres egen oplevelser på William Taft High School i Chicago. Publikum elskede stykket, og forestillingen blev den største succes for teatret nogensinde. Jim Jacobs og Warren Casey blev efter premieren inviteret til New York af Broadway producenterne Ken Waissman og Maxine Fox for at videreudvikle forestillingen til en musical.

Den GREASE som vi alle kender i dag fik Broadway premiere i sommeren 1972, og senere samme år spillede en dengang helt ung John Travolta rollen som DOODY. I løbet af de efterfølgende to år måtte produktionen to gange flytte til et større teater for at imødekomme interessen fra publikum, og GREASE blev den bedst sælgende forestilling på Broadway.

Siden har musicalen gået sin sejrsgang over hele verden, hvor den har henrykket millioner af publikummer. Prominente navne som Richard Gere, Debbie Gibson, Patrick Swayze, Brook Shields, Elaine Page og Rosie O´Donnell har alle været en del af forestillingen, og GREASE har været produceret utallige gange over hele verden.

Læs vores handelsbetingelser her.

Sangene er på engelsk og showet på dansk😊

Køb billet Tilkøb Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden musicalen tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 18.00 inkl. NEM BAR i pausen: 

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi..

I pausen kan du benytte dig af vores NEM BAR.

Vi glæder os til at betjene dig.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 295,- / Børn under 12 år er halv pris.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden musicalen eller vælge NEM BAR i pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…