• Billetpris
  250 kr.
 • Dato
  8.
  Februar
  2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

2 x Rock 'n Roll på en aften i Black Box

GN’R Tribute & The Slowstarters

Glæd dig til en svedig aften i selskab med GN’R Tribute og The Slowstarters.

GN’R TRIBUTE

Danske GN’R TRIBUTE hylder et af verdens bedste rockbands – GUNS N’ ROSES!

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om bandet, der erobrede verden som verdens farligste rock’n’roll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns N´ Roses er en rock’n’roll legende.

Danske GN’R TRIBUTE er en hyldest til et af verdens bedste rockbands. Når danske GN’R TRIBUTE går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! GN’R TRIBUTE giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood og fans er ikke blege for at sammenligne GN’R TRIBUTE med originalerne, da de var på toppen!

Det er med god grund, at GN’R TRIBUTE omtales som Europas bedste GUNS N’ ROSES Tributeband!

THE SLOWSTARTERS

The Slowstarters spiller fed gedigen hårdtslående fadølsrock!

Tunge riff’s, lange soler, en gennemtrængende koklokke, og ikke mindst catchye melodier! Det er opskriften på en god omgang fadølsrock! 

Når der spilles live så forkæler bandet deres publikum, og gerne i form af lidt vådt til ganen som altid er en overaskelse monteret på trommesættet. Så tag alle makkere under armen og lad bilen stå, for uanset om man er metal-head, oldschool rocker, goth-chick eller glam-boy, så skal luftguitaren luftes og ganen vædes når The Slowstarters byder op til dans.

Anmeldelse TIME FOR METAL, Das Metal Magazin (2019) 

“De fem giver den virkelig gas på scenen og minder mig lidt om Dead Kennedy og jeg ville elske at høre dem igen. De er også det første band jeg har mødt hidtil, som har en flaske snaps fastgjort til trommerne” 

Læs vores Handelsbetingelser

Stående koncert

Køb billet Køb spisning

Easy Grill Buffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerten kan vi tilbyde dig vores Teater ”Easy Grill” Buffet kl. 18.00

Du kan se frem til: Fyld selv pandekager og burgere: Forskelligt fyld, 4 slags også for vegetarer Langtidsstegt brisket – pulled bbq-pork, Grillet tacokylling- vegetar crispy bøffer

Sprøde farm frites og bagte, rustikke grøntsager, Varm bbq-sauce og cheddar ostecreme, Chili mayo, guacamole, ketchup og hjemmelavet salsa, Forskelligt salattilbehør og nachoschips

Hertil serveres lille, let dessertbuffet med hjemmelavede specialiteter: Is parfait – teater kage – bærsauce samt Tiramizu. Pris pr. person kr. 185