• Billetpris
  230 kr.
 • Dato
  23.
  Marts -
  25.
  Marts
  2021
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

En forestilling produceret af Teater O i samarbejde med Teater V og Black Box Theatre

Gådekatalogerne

’Under den kolde krig, bag Jerntæppet, forskedes der intensivt i ESP, telepati og hypnose. Man forestillede sig at kunne bruge disse eksperimenter med bevidstheden indenfor diplomatiets slagmark. At kunne læse modpartens tanker, at kunne besætte ens modstander og programmere tilfældige diplomater til at foretage ødelæggende politiske valg. Alle disse erfaringer nedskrev man i det legendariske værk Gådekatalogerne.
Efter den kolde krigs ophør, formodede alle at Gådekatalogerne var gået tabt. Det var de på en måde også. Men manden, der stod bag hele projektet, den legendariske magiker, Alistair Vanga, lever fortsat. Han bor nu i Paris og hans politiske tilhørsforhold er uklare.
I skuespillet Gådekatalogerne opsøger den ambitiøse russiske diplomat, Pavel Stepanek magikeren Alistair Vanga, for at bede om hemmelighederne, gemt i Gådekatalogerne. Den kolde krig er begyndt igen, mellem øst og vest, i nye digitale slagmarker, i oprustningens og misinformationens æra. I 2020. Spionage og revolverdiplomati er dagens orden. Pavel Stepanek er forberedt på Alistair Vangas evner til at kontrollere andres bevidsthed. Han ved, at Gådekatalogerne ligger gemt et sted og kun et sted: I Alistair Vangas hukommelse. Nu begynder et psykisk skakspil mellem mesteren og den nye tids diplomat, med Vesten som sejrstrofæ.
Hvem vil vinde? Hvem ejer tanken? Gådekatalogerne er et hæsblæsende spionage-mordmysterium tilkoblet esp-universets paranoide stemning af tegn, tanker og magiske evner. Psykisk teater bag fløjlstæppet.´

 

teaterpakken En del af teaterpakken…

Køb billet til mindst 4 forestillinger fra teaterpakken og opnå en rabat på 50,- kr. pr. billet.

For at opnå rabatten online skal du bestille 4 teaterpakke forestillinger inden for samme sæson  på én gang.

Læs vores handelsbetingelser her.