• Billetpris
  340 kr.
 • Dato
  11.
  Marts
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet

Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 10 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det nye udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Børn Af Den Tabte Tid

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”,lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.  

Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 10 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i 2021. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft:

Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være.

Varighed: 2×45 min. stående koncert

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Teaterbuffet

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores Teaterbuffet: 

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, som kan bestå af bl.a. kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

I pausen kan du benytte dig af vores NEM BAR.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 250,- / Børn under 12 år er halv pris.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten,  kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet øverst på siden.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…

Læs vores handelsbetingelser her.

Denne aften serverer vi kl. 18.00 kokkens lækre buffet for marts måned.

Særtilbud kun 250 kr.  Børn under 12 år halv pris. Bestil menuen sammen med din billet, så er din bordreservation på plads!

Forretter:

Røget vildsvin fra klosterheden med krydr mayo

Rimet torsk med anis, på fennikel salat

Spinat roulade med koldrøget laks og friskost

 

Hovedretter:

Helstegt  dansk kalve culotte

Honning stegt skinke steg

Vegetarretter:

Grønsags souffléer med broccoli og cremefraiche

Stegte Falafel boller med kommen

Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter

Ristede små kartofler

Små salater med bagt marinerede rodfrugter

Marineret tortelini med spinat og Parma flager

Sæsonens grønne salat

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Kalve sky sauce

Anis/lakrids fløde sauce

 

Desserter:

Rådhuspande kager med orange sauce og nødde drys

Rabarber kompot med hvid chokolade mousse

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør