Fem Kvarter Ved 200 Grader - Musikteatret Holstebro

Fem Kvarter Ved 200 Grader

TRE MÆND I ET KØKKEN

Det er dagen før påske. Toke er sammen med sin svigerfar kørt op til ødegården på Hallandsåsen, hvor hans egen far venter på dem. Planen er, at de tre mænd skal forberede påske­måltidet, så alt står klappet og klart, når kvinderne dukker op dagen efter.

Hygge er udgangspunktet og spørgsmål om krydderisammensætning og stegetid finder svar gennem jokes og venskabelige drillerier. Men som forberedelserne skrider frem, viser det sig, at de tre gode mænd har vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og ja… tilværelsen generelt. Og før gryden er kommet i kog, er det både påskens kulinariske og religiøse indhold, som er i spil.

SÅ ER DER SERVERET

Hans Rønne er tilbage med en jordnær klima­fortælling om, hvor langt ens holdninger kan strækkes, når kærlighed og fredelig sameksistens trækker i den anden ende. Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag mænd­enes uforsonlige attituder, og vil det lykkes den umage trio at få noget i ovnen? Få svaret, når Rønne og co. dækker op til en værdiladet påskemenu.

MEDVIRKENDE BUE WANDAHL, THOMAS JACOB CLAUSEN, BO STENDELL LARSEN

MANUSKRIPT THOMAS JACOB CLAUSEN OG HANS RØNNE

Varighed: 75 min. uden pause

Læs her vores Handelsbetingelser

  • Spilledato: Tirsdag 19. november 2024 kl. 19.30
  • Sted:
    Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
    Den Røde Plads 16
    7500 Holstebro
  • Kategori: Teater
  • Billetpriser: 150 - 250 kr.

Anmeldelser

IScene

“Mandekomedie med knivskarp timing og klima i ascendanten”

Sceneblog

“Det er ren ekvilibrisme når Hans Rønnes tre alfahanner, med hver deres tilgang til livet, og med enten vin, forandringsvilje, eller slet og ret passiv aggressivitet som deres svar på verdens problemer, får vendt livet på godt og ondt”