• Billetpris
  516 kr.
 • Dato
  3.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet

Don Mclean

I 1971 udgav Don McLean “American Pie” som en dobbelt-A-single. Interesse fra medierne og offentligheden sendte singlen til #1 i USA og gav Don international stjernestatus.

Nu, 50 år senere, er “American Pie” blevet udnævnt af Recording Industry of America til at være en af top-5-sangene i det 20. århundrede. Og Don McLean er en af ​​de mest ærede og respekterede sangskrivere i amerikansk historie og er både GRAMMY® Award-modtager, et Songwriter Hall of Fame-medlem og en BBC Lifetime Achievement-prismodtager. I 2019 blev Don hædret med en stjerne på Las Vegas Walkway of Stars, og hans sang “And I Love You So” var temaet for Prins Harry og Megan Markles bryllup.

Denne aften står han nu på scenen i Musikteatret Holstebro.

Køb billet Tilkøb Teaterbuffet

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden forestillingen tilbyder vi vores Teaterbuffet

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, som kan bestå af bl.a. kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

SÆRTILBUD! Pris pr. person 250,- / Børn under 12 år er halv pris.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

 

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten,  kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet øverst på siden.

 

 

Læs vores handelsbetingelser her.