• Billetpris
  155 kr.
 • Dato
  17.
  September
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Nørre Vosborg
  Vembvej 35
  7570 Vemb
Køb billet Tilkøb Nr. Vosborg menu

Velkommen til ”De fire årstider” - en iscenesat oplæsningskoncert.

De fire årstider

Forestillingen ”De fire årstider” er en kalejdoskopisk refleksion over årets, naturens og menneskelivets gang. I rammen af årstidernes skiften kan man derfor glæde sig til at opleve tekster af bl.a. Grundtvig, Ingemann, Blicher, Jeppe Aakjær, Piet Hein, Tove Ditlevsen, Frank Jæger, og mange af dem illustreres i et nyt og til tider overraskende lys. Det er skuespilleren Søren Ruby, der med sin sublime indlevelse giver teksterne liv og nærvær.

Alt dette bæres frem af musik fra mange tidsaldre, fra renæssancen og barokken af komponister som Bach og Händel, gennem irsk folkemusik til nyere komponister som Enya og Sting, samt – ja, naturligvis – Vivaldis kendte årstids-koncerter. Det særlige ved forestillingen er, at både musikken, instrumenterne og lyrikken udforskes og udfordres på tværs af tid. Duo al Dente spiller på instrumenter fra 16- og 1700-tallet, men det afholder ikke duoen fra at krydse genrer og eksperimentere for at sætte både lyrik og musik i et særligt æstetisk lys. Kirsten Lund Jensen og Per Weile Bak beskæftiger sig med nutidens musik i flere sammenhænge, og derfor bliver der tale om en helt autentisk og samtidig usædvanlig cross over-forestilling.

Skuespilleren Søren Ruby er en erfaren herre i det danske teaterliv. Han har medvirket i talrige forestillinger, både på landsdelsscenerne og med turnerende ensembler, bl.a. Det kommende Teater, hvor han tillige er kunstnerisk leder og dramatiker. Søren Ruby virker ligeledes som kunstnerisk formidler og kursusleder.

Duo al Dente – Kirsten Lund Jensen, blokfløjte og Per Weile Bak, lut og kontrabas – står for kammermusik med intenst nærvær. Gennem mere end 25 år har duoen markeret sig i dansk musikliv med hundredvis af engagementer og anmelderroste CD-indspilninger. Begge musikere er uddannet på konservatorier i Danmark samt i London og Leipzig.

Søren Ruby og Duo al Dente har tidligere turneret sammen med forestillingen ”Shakespeares kærligheds-sonetter”.

 

Medvirkende:

Søren Ruby, oplæser

Duo al Dente

Kirsten Lund Jensen, blokfløjte

Per Weile Bak, lut og kontrabas

Varighed: 80 minutter plus 20 minutters pause
Bemærk: Unummererede pladser

Nr. Vosborg menu

Uden mad & drikke...

Bespisning i forbindelse med koncerter på Nørre Vosborg afvikles med inspiration fra social dining. Ved særlige ønsker, kontakt da gerne Hotel Nørre Vosborg på mail: hotel@nrvosborg.dk eller tlf 97484897 – tast 1

Tilkøb Nr. Vosborg menu øverst på siden

 

Læs vores handelsbetingelser her.