• Billetpriser
  340 - 570 kr.
 • Dato
  1.
  Februar
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Dansk Slager Parade

Så er holdet til Dansk Slager Parade 2020 på plads, og vi kan allerede nu love, at det er et forrygende hold.

Dorthe Kollo vender tilbage til paraden efter en pause på 13 år, og synger sine mange velkendte hits. Havde det ikke været for grandprixet i Berlin i 1968, så havde vi aldrig oplevet Dorthe Kollos beretning om Peter fra Skanderborg, for så havde Thøger Olesen ikke haft ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben” som ”model” til ”Gid du var i Skanderborg” – og ”En sød student fra Holstebro” havde nok heller ikke set projektørlyset på de store scener i mere end et halvt århundrede.

Dario Campeotto var med for 4 år siden og vender også tilbage med sin forrygende charme og velklingende vokal. Han blev verdensberømt i hele Danmark, da han i 1961 væltede Fredericia Teater ved at indtage en suveræn 1. plads med – ”Angelique” og hun sidder selvfølgelig også med til bords sammen med andre af Darios store evergreen følgesvende

Anders Tind, forsanger i Fenders, er Vild med Eventyr, og har derfor sagt ja til at medvirke i paraden for første gang nogensinde.

Lise Haavik har efter en lille pause på et par år sagt ja til ingen at levere en fest på scenen.

Anna Nowik har aldrig før medvirket, og jeg kan love at publikum får sig en oplevelse uden lige, når hun kommer på scenen med sin dejlige musikalitet.

Klaus & Servants optræder med egne hits og bakker de øvrige kunstnere op.

Karin Strand-Holm er endnu engang konferencier.

 

Program for aftenen i Black Box

Kl. 18.00 Spisning ved borde

Kl. 20.00 Dansk Slager Parade

Kl. 22.30 Klaus & Servant spiller op til dans

Varighed 2×55 minutter + efterfølgende dans

Bemærk:
 • Køber du billet inkl. menu, så er du sikret en siddeplads under koncerten.
 • Køber du en billet kun til koncert + efterfølgende dans, så er dette unummererede sidde- og stå/danse-pladser. (Der indsættes tribune med plads til maks. 300)

 

Det bliver en helt særlig festaften og derfor tilbyder vi dig flere muligheder:

 • Du kan vælge kun at købe billet til koncerten + efterfølgende dans.
 • Eller du kan vælge at købe billet til koncerten + efterfølgende dans, inkl. menu inden musikken starter. Denne aften serverer vi vores Teaterbuffet.

Begge disse muligheder får du når du klikker på knappen “Køb billet”

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores teaterbuffet:

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, et udvalg af kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

 

Har du glemt at købe billet til spisning?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffeten her:

Teaterbuffet – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv
Læs vores handelsbetingelser her.