• Billetpris
  350 kr.
 • Dato
  4.
  Oktober
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Danser med Drenge

Danser med Drenge er tilbage på den danske musikscene, og med ny sangerinde efter fire års pause fra koncertscenen. Gensynet med publikum i alle landsdele var et glædeligt og glad publikum.

Mikrofonen i Danser Med Drenge styres nu af den 41-årige sangerinde Ida Ambrose, som publikum har taget rigtig godt imod, mens kernen i bandet fortsat udgøres af ”de gamle onkler” Stanley, Klaus og guitaristen Steffen Qwist, som alle har været med i Danser Med Drenge siden 1993. Dan Hemmer – ”Orgelkongen” og trommeslager Kim Thomsen kom med i 2022.

Stemningen ved koncerterne er den samme som ved tidligere Danser Med Drenge koncerter, hvor publikum fortsat skråler højt med på gruppens velkendte hits: ”Hvorlænge vil du ydmyge dig” ”Aldrig undvære dig”, ”Er der nogen i himlen” og mange flere.

Danser Med Drenge inviterer stadig publikum på scenen ved indendørskoncerterne for at synge kor med bandet i balladen ”Kolde hjerter”.

Varighed: 2 x 45 min. stående koncert

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden koncerten tilbyder vi vores Teaterbuffet   

For kun 250 kr. pr. pers. kan du se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser