• Billetpriser
  145 - 175 kr.
 • Dato
  14.
  Februar
  2020
 • Tid
  20.30
 • Sted
  Nørre Vosborg
  Vembvej 35
  7570 Vemb
Køb billet Køb spisning

Mød Black Box Dance Company på Nr. Vosborg

Dancing Stories

Mød Black Box Dance Company i en intim og hyggelig atmosfære, baseret på nogle af de smukkeste scener og øjeblikke fra deres 5-årige repertoire.

I stearinlysets skær vil fire dansere berøre, pirre og vække publikums nysgerrighed. For ”Dancing Stories” har temaet – KÆRLIGHED.

Med uddrag fra anmelderroste forestillinger såsom Elsker dig for Evigt, FEAR, 7Even, NO SEX samt ny-koreograferede indslag af danserne selv, vil publikum blive taget igennem en rejse og opleve kærlighed i alle dens former og afskygninger gennem dansen.

Dansekompagniets egen kunstnerisk ledelse, Marie Brolin-Tani og David Cornelius Price vil være med til at guide publikum igennem de smukke danse.  Med et par ord om hvert værk og de bagom liggende tanker, vil de sørge for god hygge og en unik indsigt i dansens verden og mange mekanismer.

Black Box Dance Company

Black Box Dance Company er Danmarks tredjestørste og eneste professionelle dansekompagni med base uden for Københavnsområdet i Holstebro, under egnsteatret Black Box Theatre.  Kompagniet består af professionelle dansere fra hele Europa med både stærke tekniske, kunstneriske og performative evner. Fællesnævneren er, de alle er i starten af deres karriere, og netop har afsluttet deres formelle uddannelse og typisk allerede tilegnet sig et par års erfaring som professionelle dansere. Med fokus på høj kunstnerisk kvalitet, har kompagniet formået at danne sig en bred skare af publikum såvel som anerkendelse for sit arbejde, nationalt og internationalt. Kompagniet har på trods af sin korte levetid af 5 år, markeret sig som ét af landets førende aktører indenfor dansefaget med store og små forestillinger for både unge og voksne.