• Billetpriser
  100 - 290 kr.
 • Dato
  13.
  Januar
  2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Intromenu

En del af Teaterpakken

Dan Turéll & Halfdan E LIVE

Dan Turéll + Halfdan E LIVE er gået i gang med en længerevarende turné rundt på de danske livescener med skuespilleren Mads Wille som stemmen i front.

De prisbelønnede plader med den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E blev meget populære med deres både indfølte og frække blanding af musik og beatlyrik – du husker sikkert ‘Jeg holder af Hverdagen’ og ‘Jeg skulle have været Taxachauffør’ – og ‘Sidste tur gennem Byen’ – numre som stadig er en del af soundtracket til vores liv og som er blevet en fast del af skoler og gymnasiers eksamenspensum.

Halfdan E udgav sidste år et tredje album, ‘Telefon til afdøde’, og nu er han på landevejen med et orkester, der mestrer hele bagkataloget og giver det nyt liv i musikalsk og visuelt meget varm, intens og magisk forestilling.

Halfdan E har allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ‘Badehotellet’ og landet teaterscener), som i suveræn stil lægger stemme og temperament til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (blæseinstrumenter) og Lars Daniel Terkelsen (keyboards) som også spiller på pladerne – et meget alsidigt orkester, som bliver ved med at overraske.

Instruktion: Halfdan E og Mads Wille
Varighed: 2 x 45 min.
Læs vores handelsbetingelser her

Teaterpakken

Forestillingen er købt i samarbejde med Nordvestjysk Teaterkreds og indgår som en del af Teaterpakken. Køb billet til mindst 4 forestillinger fra teaterpakken og opnå en rabat på 50,- kr. pr. billet. For at opnå rabatten online skal du bestille 4 forestillinger inden for samme sæson (fx august – juni) på en gang, hvorefter du fremover kan bestille forestillinger fra den pågældende sæson til den nedsatte teaterpris.


Køb billet Tilkøb Intromenu

Intromenu

Kun 150 kr. pr. pers.

Kl. 17.30 serveres kokkens specialiteter

kl. 18.15 introduktion til forestillingen

kl. 18.30 dessert

Kun til 150 kr. pr. pers.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden forestillingen, kan du vælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet øverst på siden.

Husk også vores Nem Bar i pausen til 65 kr. pr. pers.