• Billetpriser
  100 - 465 kr.
 • Dato
  25.
  Marts
  2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

En del af Teaterpakken

Cosí fan Tutte – Den Kgl. Opera

Così fan tutte synges på italiensk med danske overtekster.

En kynisk filosof har sin egen teori om menneskelig svaghed. I ledtog med en flabet tjenestepige igangsætter han sit eksperiment, der måske forandrer de involverede for altid. I Mozarts intime opera sættes kærligheden på prøve.

Così fan tutte betyder ’sådan gør alle kvinder’, underforstået at alle kvinder er troløse. Det sætter filosoffen Don Alfonso sig for at bevise. Hans to unge venner, Ferrando og Guglielmo, indgår et væddemål med ham, for de er overbeviste om, at deres to kærester aldrig vil være dem utro. En absurd og vanvittig forviklingsfarce udspiller sig, når de unge mænd, manipuleret af Don Alfonso, tester deres kæresters udholdenhed eller måske snarere afholdenhed.

Operaen flyder over af iørefaldende arier og ensembler, og der kræves høj følelsesmæssig indlevelse, vokal virtuositet og musikalsk adræthed af de seks sangere fra Det Kongelige Teaters solistensemble og Operaakademiet.  

I spidsen for dem står Palle Knudsen som Don Alfonso, der som en dukkefører kører rundt med fornuft og følelser i denne musikalske komedie fuld af Mozarts mesterlige musik, spillet af Det Kongelige Kapel.

Tim Albery lader sin iscenesættelse med Tobias Hoheisels dekorative periodekostumer udspille sig i en gigantisk camera obscura-scenografi som rammen om Don Alfonsos eksperiment.

Wolfgang Amadeus Mozart

Medvirkende:

Fiordiligi: Clara Cecilie Thomsen

Dorabella: Kari Dahl Nielsen

Guglielmo: Simon Duus

Ferrando: Jacob Skov Andersen

Despina: Eldrid Gorset

Don Alfonso: Palle Knudsen

Dirigent: Nick Fletcher

Orkester: Aalborg Symfoniorkester

Iscenesættelse: Tim Albery

Scenografi og kostumedesign: Tobias Hoheisel

Lysdesign: David Finn

Producent: Det Kongelige Teater

I samarbejde med Opera North.

Varighed:  3 timer inkl. pauser

Læs vores handelsbetingelser her

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden forestillingen tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 17.30  

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, som kan bestå af bl.a. kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 295,- / Børn under 12 år er halv pris inkl. NEM BAR i pausen. Dette foregår i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet og/eller NEM BAR øverst på siden.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…