• Billetpris
  380 kr.
 • Dato
  1.
  November
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Carl Emil Petersen

Carl Emil Petersen indtager landets teatre og koncertsale på sin kommende soloturné i 2024.

Storbypoeten Carl Emil Petersen har tidligere høstet roser for sine akustiske solokoncerter, og i efteråret 2024 drager han endelig ud i landet igen på en turné, som tager ham forbi nogle af landets smukkeste scener.

Carl Emil Petersen har siden tiden i Ulige Numre skrevet sig ind i både Højskolesangbogen og danskernes hjerter med sange, som har cementeret ham som en af sin generations største sangskrivere
herhjemme. På sin soloturné tager han sit seneste album ‘Skillelinjen’ med i bagagen. Et album, som Jyllands-Postens anmelder gav fem stjerner sammen med ordene “alt er båret af stærke melodier, intet er i nærheden af at være middelmådigt, her er intet fyld, på intet tidspunkt forsøger Carl Emil Petersen at spise sine følgere af med tomme kalorier. Tværtimod”.

På sin kommende efterårsturné kommer publikum helt tæt på, når Carl Emil Petersen dykker ned i sit bemærkelsesværdige sangkatalog fra sine ti år på den danske musikscene. Et katalog, der rummer nyklassikere som ‘København’, ’Frit Land’ og ‘Amager Forbrænding’. Rundt omkring i landets små forsamlingshuse og smukke teatersale vil Carl Emil Petersen folde sine tekster og deres fortællinger ud i mere intime rammer.

Selv fortæller han om den kommende tourné:
“Jeg holder virkelig meget af at spille mine solo shows. Hver aften er en ny oplevelse. Nogle aftener er det knappenålen der falder i guldsalen, og næste aften kan der være en løssluppen energi fra publikum som jeg responderer på. Det hele handler om at være til stede og skabe noget magi i rummet”.

Solokoncerterne står i kontrast til de storladne rockkoncerter, som Carl Emil Petersen spillede i forbindelse med albummets udgivelse i år. I efteråret 2024 vil sangene vise sig fra deres mest rå og ærlige side, når
Carl Emil Petersen fremfører sangene i den form, de tog, da de blev skrevet derhjemme – med ham selv på guitar, på klaver, og med tekster, som kun han kan skrive.

Varighed: 75 min. uden pause

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Tapas før koncerten

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores Tapasanretning kl. 18.00

Denne aften kan du se frem til en tapasbuffet efter kokkens valg. Den kan bestå af lokale og udenlandske specialiteter, eks. røget vildt, salami, chorizo, seranoskinke, bresaola osv. og eksempelvis en lun ret med kartoffel, krydderurter, rodfrugt fritter, m.m. Tilbehør: Dips og chips: Pesto, aioli, chilimayo, salsa, oliven og alt sammen serveret med 2 slags rustikt brød (groft og lyst) samt kiks og smør. Afslutningsvis vil der være en lille dessert anretning.  Pris 210 kr. pr. pers. 

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser