• Billetpris
  160 kr.
 • Dato
  6.
  September
  2020
 • Tid
  13.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

MGP 2020

Børne MGP 2020

Børne MGP i Musikteatret Holstebro udskydes til den 6. september 2020 kl. 13.00

Vil du opleve deltagerne fra MGP 2020?

Finalisterne har været igennem en lang udvælgelsesproces og alle er enige om, at niveauet igen i år er tårnhøjt.
Den 29. februar 2020 kåres vinderen af MGP ved et stort show i Royal Arena i København. Allerede nu står det klart, at deltagernes musikalske og kreative niveau er tårn højt. Du får dig nogle nye ørehængere med hjem, hvad enten der er tale om sange, der er sjove, fantasifulde, rørende, rockede og diskoagtige. Sangene handler, om alt det der rører sig i børnenes liv. Tænk, at musik kan samle børn uanset alder, baggrund, og hvor de bor i landet.

 

Finalisterne kommer til Holstebro

DR blænder igen i 2020 op for MGP. Og traditionen tro, tager de dygtige og talentfulde deltagere ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter i hele landet. Og selvfølgelig skal de komme til Holstebro! Vi kan derfor garantere, at det vil blive en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og ikke mindst glade børn – både på og foran scenen. Og som altid, vil det være muligt at få en autograf og en high-five af de talentfulde deltagere i Musikteatret Holstebro. Har du børn eller bekendte, som du vil tage med på en unik oplevelse? Så fortæl det med det samme! For i kan opleve MGP deltagerne i Musikteatret Holstebro søndag d. 19. april. Vi glæder os til at se dig og ikke mindst dele oplevelsen, af kreative børn fra hele landet samlet i hjertet af Holstebro.

Vores oplevelser, er skabt af dine ønsker. Det er det, som vi kalder “… oplevelser du aldrig glemmer“.

 

*Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

Bemærk unummererede pladser på tribune samt i salen.

Læs vores handelsbetingelser her.