• Billetpriser
  180 - 330 kr.
 • Dato
  24.
  Oktober
  2023
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

BEZ OBMEZHEN

Band “BEZ OBMEZHEN er et ukrainsk rockband, der startede sine aktiviteter i 1999 i Mukacheve by.

Serhiy Tanchynets (født 8. maj 1982) er bandets leder og vokalist. Et band, der ikke begrænser sig til de stramme rammer for format eller stil, det er musikere, der i deres arbejde giver følelserne frit løb. Live lyd, ægte drive og smag på livet, der kan mærkes i musikken. Musikernes kreative arbejde inkluderer et stort antal sange, videoer, et soundtrack til en film og endda en sportsholdssang. Bandets sange høres i radioen, og videoer kan ses på landets tv-kanaler.

“BEZ OBMEZHEN” stopper ikke deres kreativitet, når de skaber nyt musik, men eksperimenterer og gennemfører mange koncerter samt deltager i forskellige festivaler og andre offentlige arrangementer. 

Enhver koncert med “BEZ OBMEZHEN” er et vanvittigt flow af energi og følelser, som er svære at beskrive med ord, fordi musikerne yder 100% og endda lidt mere. Fra de første akkorder fanger de publikum og giver ikke slip før til allersidst. Alle vil kunne finde noget, de kan relatere sig til i sangene, for disse er fyldt med ægte følelser og energi.

Varighed: 90 min. uden pause

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...