• Billetpris
  340 kr.
 • Dato
  11.
  Februar
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert ’22

OPLEV BENT FABRICIUS-BJERRES MAGISKE BAGKATALOG, NÅR BENTS MUSIKALSKE VENNER HYLDER HAM VED STORSLÅEDE KONCERTER I DE SMUKKESTE KONCERTSALE LANDET OVER I STARTEN AF 2022 – OPLEV BLANDT ANDRE EDDIE SKOLLER, TRINE PALLESEN OG MATHIAS HEISE.

I starten af 2022 får publikum endnu en chance for at opleve musik fra Bent Fabricius-Bjerres lange og indholdsrige virke – der bliver både plads til de mest kendte og elskede melodier, men også til de mere ukendte skatte. Musikken bliver leveret af Bent Fabricius-Bjerres nærmeste musikalske venner, herunder bl.a. Eddie Skoller, Trine Pallesen, Mathias Heise og LiveStrings, der har udvalgt de største og mest folkekære melodier til en smuk hyldestkoncert.

Bent Fabricius-Bjerre’s største melodier, såsom ’Forelsket i København’, ’Norwegian Sunset’ (Bjergkøbing Grandprix), ’Alley Cat’ og ikoniske melodier til bl.a. Olsen-Banden, Matador og Blinkende Lygter genopleves, når en række musikere, der gennem årene har været tæt på komponisten og spillet med ham frem til hans død, vil spille hans bagkatalog og fortælle historier om en af Danmarks største komponister.

På scenen får publikum glæde af:

Eddie Skoller– Bent Fabricius-Bjerres bedste ven, som vil synge numre live og fortælle historier om deres livslange venskab.

Trine Pallesen – Har turneret med Bent Fabricuis-Bjerre og orkestret ’De Græd’ siden 2009. Trine Pallesen synger selv sange og sørger for at binde det hele sammen med små historier fra deres mangeårige musikalske venskab.

Mathias Heise – Mundharpespiller, der betragtes som et af de største danske jazz-talenter herhjemme med bl.a. titlen som Verdensmester i 2013.

LiveStrings – strygekvartetten, der sammen med Bent Fabricius-Bjerre udgav det anmelderroste album ’Natsværmeri’ (2018), som indeholder de største af Bent Fabricius-Bjerres melodier, herunder ’Forelsket i København’, ’Norwegian Sunset’, ’Matador’, ’Blinkende Lygter’ m.fl. Sammen spillede de en række udsolgte koncerter i koncertsale landet over i 2018 og 2019.

Nicolai Kornerup – Pianist, producer og komponist, som arbejdede med Bent Fabricius-Bjerre op til hans død med albummet ’Natsværmeri’ og filmen ’Kollision’.

David Springborg – Guitarist fra orkestret ’De Græd’, som er det charmende lille orkester, Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 90’erne for alvor tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter.

Matthias Petri – Kontrabassist og et af de helt store talenter fra den yngre generation af danske jazzmusikere, der binder det hele sammen med sit bundmusikalske og humørfyldte spil.

Varighed: 2×45 min.

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Kokkens lækre teaterbuffet, der traditionen tro starter med en forret serveret på tallerken. Herefter hovedretten på buffet og rundes af med en dessert ligeledes på buffet. (ex. drikkevarer).

Forretter: 3 slags tallerkenanrettet

Unghane terrine med løg mayo

Graved svine filet og krydderurte æg muffin

Marineret tigerrejer på spyd med tang salat

 

Hovedretter: buffet

Rosa langtidsstegt tender kalve yderlår

Dansk svinekam med peber bacon

Vegetarretter:

Quinoa bøffer

Gratineret rodfrugt pie

ristede kartoffelbåde

grov kartoffel pure med urter

tomat salat med mozzarella

små salater med mango og saltede græskarkerner

kikærtesalat med agurk

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Grøn peber sauce

Hvidvins sauce

 

Desserter: buffet

Italiensk panacotta med rosmarin og mango gelé

Mørk brownie med Callebaut Gold ganache

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

I prisen vil der i pausen være fri bar. Her kan du selv forsyne dig med øl, sodavand og vin.

Kun 295 kr. og børn under 12 år halv pris