• Billetpris
  440 kr.
 • Dato
  3.
  November
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav & Familien står klar med et helt nyt show; større og vildere end du nogensinde har set det før. BIG SHOW kommer til Musikteatret Holstebro, så vær klar!

Vi ved ikke hvad tossen Benjamin Hav har fundet på denne gang, men han har lovet os, at det helt nye show BIG SHOW bliver noget helt andet end nogensinde før. Det bliver BIG! 

Sådan har du aldrig set dem før. 

Benjamin Hav, siger ”Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG!  Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!”.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, ’Familien’, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

Varighed: 80 min. uden pause

Stående koncert

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores teaterbuffet kl. 18.00:

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi.

Pris pr. person kr. 295,-
Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, kan du vælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser

Anmeldelser

Ekstra Bladet
“”Ustyrlige Benjamin Hav lagde Jelling Musikfestival ned med Familien, galskab og afsindigt sceneshow. Sidste år sprængte Benjamin Hav rammerne for, hvordan en dansk koncert kan se ud. Voksne mænd dansede, grinede og græd. Det var forrygende og rørende””