• Billetpriser
  100 - 415 kr.
 • Dato
  1.
  Marts
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Intro + menu

En del af Teaterpakken

Bedrag – Folketeatret

En moderne klassiker om utroskab

Billet til unge under 25 år kr. 100,-

I Pinters berømte trekantsdrama er nettet af løgne vævet tæt omkring de tre venner og elskende, som her spilles af det stærke trekløver Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han? Er alt, som det ser ud, og hvem har vidst hvad og hvornår?

I en fortælling, som umiddelbart er en enkel historie om utroskab, spoles der baglæns over de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og vi bliver vidner til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer.

Bedrag er skrevet i 1978, men er tidløs i sin præcise og hudløse skildring af løgne og hemmeligheder som en del af den menneskelige natur. Det er elementært spændende og genkendeligt at blive ført gennem Pinters labyrint af bedrag og selvbedrag i en nyoversættelse af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon, som har øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama.

Af Harold Pinter

Instruktion: Maria Vinterberg

Oversættelse: Line Knutzon

Scenografi: Marianne Nilsson

Medvirkende: Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, Adam Schmidt

Folketeatret

Varighed: 1,5 time uden pause

Læs vores handelsbetingelser her

Køb billet Tilkøb Intro + menu

Intromenu

Uden mad & drikke...

Bestil din madbillet sammen med teaterbilletten til kun 150 kr. pr. pers.

MENU kl. 18.30

Kalvetykkam stegt som vildt med waldorfsalat og tyttebærmarmelade. Hertil hvide kartofler med persilledrys samt kalvefløde skysauce.
Dessert: Rådhuspandekager med abrikos, mandel og vanilleis.