• Billetpris
  245 kr.
 • Dato
  23.
  Marts
  2024
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Anders Wortmann – FAR

Intro:

”Du siger at jeg snorker, jeg siger du skal stop – Hvis du ikk’ kan sove, kan du jo bare stå op!
Få noget ud af dagen, du jo op’ alligevel – og mine underbukser, de vasker ikk’ sig selv”

Sådan lyder teksten på én af de utallige sange, som Anders Wortmann gennem de sidste par år har delt på de sociale medier og sunget for sin kæreste. Sangene har sat fokus på de ”ømme” punkter i parforholdet, og dét at gå fra single til kæreste – og ikke mindst fra to til tre! Sengetider, spisevaner, tiltaleformer m.m. er taget under ”kærlig” behandling igennem hverdags-”begivenheder”, hvor både Anders´ søde kæreste, Trine, hans datter Nellie, samt hans mor, og sidst men ikke mindst, også hans far er med.

Showet:

Det er netop dét ”familieunivers”, som Anders inviterer dig ind i med sit show, gennem stand-up, guitar og sjove sange. Oplev ham bl.a. fortælle og synge om alt lige fra sin datters fødsel til et uheldigt besøg hos lægen forårsaget af dét at blive far. Hvorfor onani var mere bøvlet i midten af 00’erne, og hvad nabodrengen Anton har med det at gøre.

Der er ovenikøbet dobbelt op på far, når Anders, i sit første show, tager sin sønderjyske far med, der som tidligere assisterende træner for Frøslevs karlekammergymnastiskhold, vil stå for opvarmningen!

Det bliver ikke kønt, men ømt!

Om Anders:

Anders Wortmann er til daglig radiovært på ANR, hvor han hver morgen fra kl. 6.00-10.00 deler ud af sit liv. Han vandt, med sin medvært, Danmarks bedste morgenflade i 2021, og er nomineret igen i 2022. Han har derudover ”udgivet” en række sange og sketches på Instagram, Facebook og TikTok, hvor mange af videoerne har over 500.000 visninger, enkelte over en 1 million. En af disse blev også vist til dette års Zulu Comedy Galla.

Anders har derudover kastet sig over stand-up med guitaren, og han har optrådt på både Aalborg Comedy Club og på Comedy Zoo i København – for ikke at nævne et hav af private bryllupper, fødselsdage, konfirmationer etc.

Ta’ med til denne forunderlige aften når Anders byder indenfor i hans familie univers med sang, guitar og stand-up.

Som Anders´ far siger: ” Hvo manne kakao fe æ for det?

Anders: ”Du får 4”

Far:  ”Det bli’ve helt gevaldigt… ”

Varighed: 90 min. uden pause

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Easy Grill Buffet

Uden mad og drikke...

Inden showet tilbyder vi dig vores Teater ”Easygrill” buffet kl. 17.00

Du kan se frem til: Fyld selv pandekager og burgere: Forskelligt fyld, 4 slags også for vegetarer Langtidsstegt brisket – pulled bbq-pork, Grillet tacokylling- vegetar crispy bøffer

Sprøde farm frites og bagte, rustikke grøntsager, Varm bbq-sauce og cheddar ostecreme, Chili mayo, guacamole, ketchup og hjemmelavet salsa, Forskelligt salattilbehør og nachoschips

Hertil serveres lille, let dessertbuffet med hjemmelavede specialiteter: Is parfait – teater kage – bærsauce samt Tiramizu. Pris pr. person kr. 185