• Billetpris
  390 kr.
 • Dato
  1.
  November
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Eksklusivt én ud af 3 koncerter i hele Danmark!

Allan Olsen og Nordkraft BIGband

EN MESTERS SANGE MED MASSER AF MESSING

Om sangskrivning siger Allan Olsen:
“En skidt sang bliver aldrig en god sang, uanset hvor meget man pynter den. En god sang derimod kan udsættes for hvad som helst. Den vil stadig være en god sang…” En sådan tryktest er netop, hvad der venter Olsen og hans store sangskat.

Der er nemlig lagt op til det helt store show, når Allan Olsen sammen med hele 17 musikere fra Nordkraft Bigband ved 3 koncerter kaster sig ud i swingende fortolkninger af nestorens bedste og mest velkendte sange. – Så må vi se om de står distancen…

Det gør de sikkert nok. Såvel solisten, orkesteret som sangene. Konstellationen blev nemlig allerede tryk-prøvet forgangne sommer i forbindelse med Tall Ship Race i Aalborg foran op mod 10.000 begejstrede publikummer. Og fra sidste taktslag var det et ønske hos Allan Olsen og Nordkraft Bigband at gentage seancen andre steder i landet – et ønske der altså nu går i opfyldelse.

Derfor kan du den 1. november ’23 i Musikteatret Holstebro eksklusivt overvære ’Op til Alaska’, ’Vi lå i Herning’ ’Guernica’ og mange andre Olsen-klassikere tilsat et ordentligt skud messing-blæs, swing-rock og – naturligvis forrest på scenen, Allan Olsen selv. – Eksklusivt fordi der kun bliver tale om 3 koncerter i hele Danmark.

Udover Olsens repertoire, udsat for Nordkraft Bigband i fuld styrke, vil aftenens hovedperson naturligvis divertere solo med flere af sine fine sange. Og sidst men ikke mindst er der lagt op til et par fortolkninger af favoritter fra sangskriverens egen pladesamling.

Gennem mere end 4 årtier har Allan Olsen bevæget sig gennem stort set alle genrer, fra akustiske solo-ballader til hård band-rock. De seneste år har han udover albums udgivet 2 bøger og optrådt intensivt fortrinsvis som solist. Altid med sange af den slags, der tåler at blive udsat for hvad som helst…

Varighed: 90 min. uden pause

Læs vores handelsbetingelser her

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores teaterbuffet kl. 18.00:

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet, og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi..

Pris pr. person kr. 295,00
Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, kan du vælge dette i forbindelse med billetkøbet. Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser