• Billetpris
  140 kr.
 • Dato
  26.
  August
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Streetfood menu

AC/DC UK


Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands.

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik!

AC/DC UK
 er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy OsbourneMarilyn MansonJudas PriestGuns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Musikteatret Holstebro i august 2022!

Varighed: 2×50 min.

Stående koncert

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Streetfood menu

Streetfood

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden koncert tilbyder vi Streetfood buffet  

Oplev vores nye tiltag fra alle verdenshjørner! Konceptet er at udfordre og inspirere dine smagsløg med et stort udvalg af mange små retter og hapser.

Så behøver du ikke at vælge, men kan smage lidt af hvert, og mere af alt det, du godt kan lide.

Buffeten vil indeholde:

Fiske- og skaldyrsretter, spændende eksotiske salater, forskellige pølser og pålæg samt dip og dressing.

Suppe-, gryde- og wokretter samt spyd. Forskellige korn-, ris- og kartoffelvarianter samt forskellige brødtyper.

Desserten består af små lækre kager og is fra hele verden min. 4 slags.

Spis hvad du kan for kun kr. 185,- pr. pers. /børn under 12 år spiser for halv pris.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til maden øverst på siden.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…