• Billetpris
  140 kr.
 • Dato
  26.
  August
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Streetfood menu

AC/DC UK


Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands.

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik!

AC/DC UK
 er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy OsbourneMarilyn MansonJudas PriestGuns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Musikteatret Holstebro i august 2022!

Varighed: 2×50 min.

Stående koncert

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Streetfood menu

Streetfood menu

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden koncerten tilbyder vi en Streetfood-menu 

Glæd dig til kokkens nyeste tiltag. Her indbydes du til at udfordre og inspirere dine smagsløg med spændende og eksotisk mad fra alle verdens hjørner. Bliv fx fristet af retter fra det kreolske køkken; et blandingskøkken udviklet i New Orleans, med lækre elementer af fransk, nordafrikansk, indiansk og vestindisk kogekunst. Eller smag på det asiatiske køkken, der ofte er kendetegnet af retter rige på både krydderier og grøntsager.

Streetfood menuen er forskellige fra gang til gang og har et stort udvalg af mange små retter efter kokkens valg og fantasi. Og selvfølgelig er der også lidt sødt at slutte din aften af på.
Kort sagt, smag på lidt af hvert og på mere af alt det, du godt kan lide

 

Særpris kun kr. 185,- pr. pers. /børn under 12 år spiser for halv pris.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…