AC/DC UK - Musikteatret Holstebro

Efter to fantastiske og velbesøgte Black Box-koncerter, kommer AC/DC UK igen til Holstebro – men denne gang bliver det større end nogensinde! AC/DC UK har nu det største AC/DC-show i hele Europa, og de indtager Black Box med et væld af effekter, kanoner og ild i et omfang, som kun det originale AC/DC kan overgå!

Så gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands!

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik!

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Black Box på Musikteatret i Holstebro

Læs mere

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. Sidste år medvirkede de i Hollywood-filmen Expendables 4, hvor de har scener med Sylvester Stallone og Dolph Lundgren og samtidig spillede de en koncert, der blev tv-transmitteret til hele 5. mio. tv-seere i Polen. De har også optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!


  • Spilledato: Lørdag 29. marts 2025 kl. 21.00
  • Sted:
    Musikteatret Holstebro - Black Box
  • Kategori: Koncert
  • Billetpris: 290 kr.
  • Ekstra info:

    100 min. stående koncert Handelsbetingelser