• Billetpris
  110 kr.
 • Dato
  17.
  Februar
  2021
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Nørre Vosborg
  Vembvej 35
  7570 Vemb
Køb billet Køb spisning

- En bloddryppende børnegyser! ...det bankede på døren...

Abehånd

Velkommen til Mogens´ klasselokale anno 1988 og velkommen til Londons Abehånd anno 1888.  André tager publikum med tilbage til sin skoletid  og hans lærers evner som historiefortæller! Mogens kunne virkelig fortælle gysere, så klassen sad helt stille.

I denne forestilling rykker skuespiller og publikum tæt sammen i frydefuld gru, når André genoplever fortællingen om “manden”  der finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv ha´ banket på….!? Og hvad er det der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når det er mest spændende?

Fortælling, teater, hygge, uhygge, fryd og frygt, lister sig på forunderlig vis sammen , når publikum selv trækker gardinerne for, slukker lyset og André forvandler sig til Mogens og fortællingen om Abehånden.

Minimum 9 år.

Varighed: 45 minutter

Anmeldelser

Helsingør dagblad
“Nu blander André Andersen sin lærer Mogens´herligt uhyggelige historie med tidsbilleder fra sin egen skoletid og ungerne melder tilbage med både grin og gys undervejs. Og han formår virkelig at engagere både børn og voksne i dramaet.”