• Billetpris
  495 kr.
 • Dato
  3.
  April
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

THE SHOW – A TRIBUTE TO ABBA

ABBA 50 års jubilæums tour

”THE SHOW – a tribute to ABBA” hylder i 2024 50-året for ABBAs gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe, der blev verdens bedst sælgende kun overgået af The Beatles. Jubilæumsshowet vil byde på en kavalkade af ABBAs største hits gennem tiden og sågar sange fra det helt nye album, Voyage, der udkom i 2021. THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft over 20 års imponerende succes i hele verden. Med omkring 800 koncerter i 50 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBAs musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig. De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talent show på svensk TV, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu får hele verden glæden af deres fantastiske talent i THE SHOW.

Originale musikere
Musikken i THE SHOW bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBAs største hits i et ekstravagant to-timers show. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.

Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money
Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere
musikalske overraskelser fra ABBA ́s imponerende sangkatalog.

Varighed: 2×45 minutter med 20 min. pause
Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Buffet og drikkevarer ad libitum - BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. Nem Bar i pausen

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden showet tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. drikkevarer i pausen

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret og dessert tallerkenserveres, og hovedretten tager du selv fra buffeten. 
Under middagen er der vin, øl, sodavand, kaffe/te ad libitum og i pausen er der NEM BAR, hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. 
På drikkevarebuffeten vil der være: Appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & the – som du selv henter.
Særpris kun kr. 415,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang. 

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser

All Inclusive