A Rocking & Soulful Christmas - en anderledes julekoncert - Musikteatret Holstebro

A Rocking & Soulful Christmas – en anderledes julekoncert

Glem alt om gentagelser og de sædvanlige julesange, du hører hvert eneste år til bevidstløshed. I år bliver det anderledes, mere rocket og mere sjælfuldt, når tre af landets allerstørste stemmer ’synger julen ind’ på anderledes manér.

Hver for sig har de tre sangere, Dicte, Bobo Moreno og Søren Sko skabt magiske, musikalske øjeblikke for et stort publikum gennem årtier, og sammen er de en oplevelse fra absolut øverste hylde.

De tre store personligheder har ikke bare samlet et hold af landets bedste musikere – de dykker også ned i den store bunke af de mere rockede, bluesede og soulede julesange og leverer en anderledes julekoncert, du med garanti ikke kan sidde stille til. Det er heller ikke meningen.

For sange og arrangementer fra nogle af verdens allerstørste soulstemmer gennem tiden dukker op, og publikum kan glæde sig til et genhør med sange af bl.a. Ray Charles, James Taylor, Aretha Franklin, Stevie Wonder, The Jackson 5 og mange af de andre fra klubben af ’verdens bedste sangere’.

Solisterne bakkes op af et stærkt hold musikere under ledelse af kapelmester og guitarist Kennet Lauridsen, som også stod bag hyldestkoncerter til blandt andre Rolling Stones, Woodstock og The Beatles.

 • Spilledato: Lørdag 14. december 2024 kl. 20.00
 • Sted:
  Musikteatret Holstebro - Black Box
 • Kategori: Koncert
 • Billetpris: 375 kr.
 • Ekstra info:

  2 x 45 min. + pause
  Handelsbetingelser