Corona-virus

Information fra Musikteatret Holstebro vedrørende Corona-virus

Sikkerhed og helbred for vores publikum og ansatte er meget vigtigt for Musikteatret Holstebro, og vi følger derfor situationen omkring Corona-virus. Musikteatret Holstebro følger naturligvis altid de officielle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Regeringen har anbefalet, at man for at minimere smittefare aflyser eller udskyder alle arrangementer med mere end 1000 deltagere i resten af marts 2020, og at man i samme periode gør, hvad man kan, for at minimere smittefare ved arrangementer med mindre end 1000 deltagere.

Musikteatret Holstebro følger naturligvis de offentlige anbefalinger. Vi har valgt at gennemføre alle vores forestillinger indtil videre, men at reducere kapaciteten ved samtlige forestillinger til og med 31. marts 2020.

Der vil blive opstillet ekstra håndsprit til publikum og teatrets personale vil informere om hensigtsmæssig adfærd for at undgå smitterisiko.
Kunder med billet til en af teatrets forestillinger i marts 2020, vil blive kontaktet direkte med besked om, hvorvidt deres billet fortsat er gyldig eller må ombyttes/refunderes, og hvordan man skal forholde sig, hvis man fortsat har billet til en forestilling. Vi går i gang med at orientere publikum med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har billetter til en forestilling i marts måned, hvordan ved jeg om jeg stadig kan komme i teatret?
Alle kunder får besked via e-mail om deres billetter stadig er gyldige og om, hvordan man i øvrigt skal forholde sig.

Skal jeg forholde mig på en bestemt måde når jeg kommer i teatret?
Vi anbefaler, at du følger myndighedernes anbefalinger. Der vil være ekstra håndsprit tilgængelig. Er du i tvivl hjælper vores personale gerne.