Mød en medarbejder: Laura Vestergaard, Assistant Duty Manager - Musikteatret Holstebro

Mød en medarbejder: Laura Vestergaard, Assistant Duty Manager

27. feb. 2024 Artikel

Som Assistant Duty Manager står Laura Vestergaard for at assistere med koordinationen af Musikteatrets forskellige arrangementer. Her fortæller Laura om, hvorfor Moulin Rouge forestillingerne var et af karrierens højdepunkter.

Når du har en god dag på arbejde, hvad er det så, der gør den god?

Jeg elsker at få tingene til at hænge sammen i en større enhed. F.eks. når vi bygger et arrangement op fra bunden. Her er man med i alt fra bordopsætningen, afviklingen af arrangementet og til at sende gæsterne ud ad døren – forhåbenligt glade.

Når du har en mindre god dag på arbejde, hvad er det så for nogle udfordringer, du er løbet ind i?

Da vi havde vores Open Air koncert med Simply Red i 2022. Det var en mindre god dag. Vi var uheldige, at det fadølsanlæg vi fik sat op ikke virkede, så fadøllene kom aldrig rigtig til at køre på dagen. Det gav desværre en del sure kunder, og det kan vi jo ikke lide. Toiletvognene kom heller ikke til at køre, fordi der var et problem med kloakken ude på pladsen. Det var en af de dage, hvor der var lidt for mange ting der gik galt, og lidt for få ting der gik godt. Sådan nogle dage er der jo også.

Hvad har været din bedste dag på arbejde i Musikteatret Holstebro?

Jeg synes Moulin Rouge perioden, som vi lige har haft, var mega fed. Det var fedt at mærke huset fyldt alle dage. Vi har aldrig haft så mange spisende gæster til en musical før, og vi har aldrig haft så meget personale på arbejde. Der var 1200 mennesker i huset – 16 dage i streg! Det krævede virkelig noget koordination. Det var fedt at prøve af, og så vide, at det kan man også administrere.