Knudsens

SMUK OG ROMANTISK TEATERSAL – ET KAPITEL FOR SIG SELV

For 100 år siden blev Knudsens Hotel bygget i Nørregade. Hotellet havde en teatersal, og den står der stadig. Knudsens er navnet på teatersalen, som blev taget i brug i efteråret 2004.

Salen har en helt enestående akustik, og den er nænsomt renoveret, så den gamle charme er bevaret i flot samspil med en helt ny foyer, og publikums- og kunstnerforhold, der lever op til nutidens krav.

På Knudsens er der et væld af kulturelle aktiviteter, såsom koncerter, børneteater, revyer, shows, dans, opera og mange andre genrer. Med sine kun ca. 240 pladser bliver der tale om en intim oplevelse for publikum og nogle meget charmerende rammer.

Stedet kan bruges til afholdelse af konferencer, møder, fester, øl/vinsmagning, modeshows eller evt. et bryllup. Stedet emmer af atmosfære og romantik, og vil være de helt perfekte rammer til sådan en dag.

Prisen for leje af Knudsens: 2500 kr. inkl. moms, såfremt din fest skal fortsætte til efter kl. 02.00 vil der være et ekstra engangsgebyr på 3500 kr. inkl. moms. Mad og drikkevarer skal købes via Musikteatrets Restaurant.

ADRESSE:
Knudsens, Danmarksgade 7A – indgang kan også ske via Nørregade 40
KAPACITET:
Plads til 240 siddende eller 120 spisende gæster
AREAL:
Gulv 450 kvm og scene 60 kvm

VIRTUEL TOUR

Gå på opdagelse på Knudsens og se den smukke teatersal.