- Cremet jordskokkesuppe serveret med ristet serranoskinke, porre frites og sprøde jordskokker
|
kr. 85,- |
- Mulligatawny indisk, let og mild karrysuppe serveret med dampede urter, ristede tigerrejer og unghanebryst
|
kr. 75.- |
- Jomfruhummersuppe tilsmagt med cognac og fløde serveret med ristede stykker af halekød
|
kr. 85,- |
- Håndrørt tunmousse rørt med urter og double creme fraiche serveret på blandet salat med citron, rejer og dildcreme
|
kr. 80,- |
- Ristet unghanebryst på marineret sprød salat med urtevinaigrette serveret med sprødt rør af filodej
|
kr. 65,- |
- Lufttørret parmaskinke silkeskåret og anrettet med Provence tomatsalat hertil pesto og brødcroutons
|
kr. 80,- |
- Krebse- og rejesalat vendt med double creme fraiche, tilsmagt med peberrod og urter. Serveret på salat, hertil sprødstegte pandekagestænger
|
kr. 85,- |
- Bagt torskefilet smurt med krydderurtecreme og drysset med sprød landskinke. Serveret på små salater med grønne asparges
|
kr. 85,- |
- Bagt kold laksesoufflé med røget lakserose serveret i rede af sprøde urter hertil citron og purløgsdressing
|
kr. 90,- |
- Ristede tigerrejer cognac flamberede i flødesauce med ristede urter. Serveret i butterdejsskal med krydderurter på toppen
|
kr. 95,- |
- Rødspætte terrine bagt med spinatsoufflé og drysset med fermenterede løgfrø. Serveret på små salater med dampede asparges og persillecreme
|
kr. 85,- |
- Tapastallerken lufttørret parmaskinke med aioli, røget svinemørbrad med pesto og oliven, fennikelsalami med pimentsalsa og Vesterhavsost
|
kr. 85,- |
Alle vores forretter serveres med økologisk smør og hjemmebagt brød.