Julebuffet
  • Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat (20 kr.)
  • Rørt torskesalat med krydderurtemayo drysset med rejer og citron (22 kr.)
  • Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron (25 kr.)
  • Lun julepostej med sprød bacon, rødbeder og ristede champignons (18 kr.)
  • Tarteletter med høns i asparges og hakket persille (22 kr.)
  • Sprød salat med ærter/agurk med cremet dressing og krummer (15 kr.)
  • Gratineret kartoffelgratin med rodfrugter og smør (15 kr.)
  • Håndlavede frikadeller med grønkål (27 kr.)
  • Kødfyldt ribbensteg med hjemmelavet rødkål (25 kr.)
  • Chokolade konfektkage med skum (22 kr)
  • Ris à la mande med mandelstykker og kirsebær/rom sauce (25 kr)
  • Hjemmebagt brød og smør (10 kr.)

Samlet tilbud for overstående pr. person kr. 250,- (Min 25 kuverter.)

Tilvalg:

  • Koldrøget laks med æggestand og purløgsdrys (28 kr.)
  • Minitærter bagt med brie og krondild anrettet med kold røget torsk (18 kr.)
  • Sprængt andebryst med brunede kartofler (35 kr.)
  • Grønkålssalat med dadler, figner og æbler i syrnet fløde (15 kr.)
  • Glaseret kalkunsteg eller skinkesteg med ristede kartofler og rosmarin flødesauce (32 kr.)
  • Tillæg flæskesteg i stedet for ribbensteg (10 kr.)
  • Osteanretning med 4 slags oste, druer og sødt (32 kr.)
  • Juleknas med div. chokolader. figner og pebernødder (15 kr.)

Serveret på tallerken

  • Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
  • Voula vent med røget gråand på rosmarin svamp
  • Rørt torskesalat med krydderurter drysset med rejer. Kogte æg og citron
  • Hertil groft rugbrød, økosmør samt gulerods brød

Julehovedret på buffet:

  • Fiskefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Stegte senneps sild
  • Koldrøget laks med spinat æggestand og dild/senneps dressing
  • Tapas julepostej med bacon tern og rødbede chips
  • Tarteletter med høns i asparges og hakket persille
  • Lune frikadeller og medister med grønlangkål
  • Hvidkålssalat vendt i æblecider olie og Dijon med valnødder
  • Grønkålssalat med friske figner og æbler i syrnet fløde
  • Sweet potato falafel med juleris (vegansk)
  • Fløde gratinerede kartofler med muskat og gulerod
  • Sprængt berberie andebryst med timian og appelsinskal
  • Honning/ingefær skinke med brunede små kartofler og fløde sauce
  • Helstegt flæskesteg med sprøde svær, grov syltet rødkål og surt

Juledessert på buffet:

  • Hjemmebagt chokolade Brownie med topping
  • Ris à la mande med mandelstykker og kirsebær/rom sauce små glas
  • Osteanretning med 4 slags oste, druer og cognac nødder
  • Jule-chokolade-knas, kiks og krydderkager
pdf Download julebuffet