Jule Tapas
  • Havtorn og gin marineret sild, syltet rødløg og æggesalat
  • Dampet rødspætte rulle med spinat, scambi reje og dild aioli
  • Mini tartelet med hjemmerørt kyllingsalat med marinerede grønne asparges
  • Kold laksesoufflé med røg smag og estragon, krydret hytteost og ærteskud
  • Sprængt andebryst på grønkålsalat syrnet fløde æble, friske figner og salt mandler
  • Hot Pot: le cruset gryde med kartoffeltårn, julemedister og frikadelle med brun skysauce 
  • 2 slags ost: dehydreret dansk brie og silkeblød dansk rødkit, romsyltede nødder og rugbrødsknas
  • Ris a la mande med rom amarena kirsebærsauce
  • Serveret med brødkurv, hjemmebagt langtidshævet brød og øko smør

Pris : kr. 225,- pr. person (min. 5 kuverter)