Månedens Buffet i marts, før nedenstående arrangementer, består af følgende:
Lis Sørensen
Forret på tallerken serveres:
– Brødkurv med lækkerbrød og boller
– Skaldyr i chili og piment
– Bagt fiskefilet med urtecreme
– Pandekage rullet med skinkesalat
– Bresaola med Gorgonzolacreme
Buffet:
– Kylling i urtesauce med hvidvin
– Grov pastasalat
– Oksefilet som trancheres ved buffet
– Sauce Choron
– Petitkartofler
– Mør og krydret nakkesteg af gris
– Bagte gulerødder med bacon og farin
– Kål med svampe og løg
– Blandet salat
– Hjemmellavet dressing, dip og syltede grøntsager
– Brød og økologisk smør
Dessert:
– Fromage dessertkage
– Chokoladebrud Barry CalleBaut chokolade
– Økologiske oste på planke med hjemmelavet garniture og frugt
– Kiks og smør
Pris pr. person kr. 250,-/ børn under 12 år halv pris.
Bestilling: Ring til Musikteatret tlf. 9611 7979 eller klik på kniv og gaffel logoet herunder og bestil og betal med det samme.
_______________________________________________________________________________________________
Der vil være en Teateranretning før følgende forestillinger i marts:
Seven
Huxi Bach
Bestilling: Ring til Musikteatret tlf. 9611 7979 eller klik på kniv og gaffel logoet herunder og bestil og betal med det samme.
_______________________________________________________________________________________________
Der vil være en Intromenu med gratis introduktion før følgende forestilling i marts:
Vintersolhverv
Intromenuen består af: Flæskesteg, kartofler med skysauce, franske kartofler, rødkål og hjemmesyltede grøntsager.
Bestilling: Ring til Musikteatret tlf. 9611 7979 eller klik på kniv og gaffel logoet herunder og bestil og betal med det samme.