Marts 2016 - Musikteatret Holstebro

Marts 2016

Månedens Buffet i marts, før nedenstående arrangementer, består af følgende:

Lis Sørensen

 

Forret på tallerken serveres:

– Brødkurv med lækkerbrød og boller

– Skaldyr i chili og piment

– Bagt fiskefilet med urtecreme

– Pandekage rullet med skinkesalat

– Bresaola med Gorgonzolacreme

Buffet:

– Kylling i urtesauce med hvidvin

– Grov pastasalat

– Oksefilet som trancheres ved buffet

– Sauce Choron

– Petitkartofler

– Mør og krydret nakkesteg af gris

– Bagte gulerødder med bacon og farin

– Kål med svampe og løg

– Blandet salat

– Hjemmellavet dressing, dip og syltede grøntsager

– Brød og økologisk smør

Dessert:

– Fromage dessertkage

– Chokoladebrud Barry CalleBaut chokolade

– Økologiske oste på planke med hjemmelavet garniture og frugt

– Kiks og smør
Pris pr. person kr. 250,-/ børn under 12 år halv pris.

Bestilling: Ring til Musikteatret tlf. 9611 7979 eller klik på kniv og gaffel logoet herunder og bestil og betal med det samme.

billet+buffet

_______________________________________________________________________________________________

Der vil være en Teateranretning før følgende forestillinger i marts:

Seven

Huxi Bach

Bestilling: Ring til Musikteatret tlf. 9611 7979 eller klik på kniv og gaffel logoet herunder og bestil og betal med det samme.

billet+buffet

_______________________________________________________________________________________________

Der vil være en Intromenu med gratis introduktion før følgende forestilling i marts:

Vintersolhverv

Intromenuen består af: Flæskesteg, kartofler med skysauce, franske kartofler, rødkål og hjemmesyltede grøntsager.

Bestilling: Ring til Musikteatret tlf. 9611 7979 eller klik på kniv og gaffel logoet herunder og bestil og betal med det samme.

billet+buffet