Praktisk info

Værd at bemærke

Formålet med nedenstående oplysninger er, at vi  så gerne vil klæde dig bedst muligt på med praktiske oplysninger, så din oplevelse kan blive så vellykket som overhovedet muligt, når du besøger Musikteatret Holstebro

Parkering

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere hverken på pladsen eller i springvandene foran Musikteatret Holstebro på Trillingsgaards Plads. Vi henviser i stedet til p-pladserne følgende steder:

  • Ved Hallen
  • Brogårdsvej (Ved Kvickly)
  • Toftegade
  • Helgolandsgade
Kom gerne i god tid

Get In Baren i foyeren åbner altid en time før vores arrangementer, og vi opfordrer dig til at benytte muligheden for at nyde en drink.

Undgå kø og køb NEM BAR til pausen for kun 65,- pr. person

NEM BAR finder du i Færch Terminalen på 1. sal med udsigt over åen. Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og vand i pausen. Bestil NEM BAR online, i billetsalget eller i Get In Baren i foyeren inden forestillingen. (Bemærk, det er ikke alle forestillinger, der tilbydes NEM BAR til)

 
Garderobe

Du har selvfølgelig mulighed for at benytte dig af vores garderobe. Det koster 20 kroner pr person.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge indenfor i Musikteatret, der er dog opsat askebægre udenfor. Husk at tage hensyn til hinanden.

Teleslynge

Musikteatret Holstebro giver dig mulighed for at låne en PHONAK teleslynge gratis til alle forestillinger i Teatersalen. Kig forbi i billetsalget og hør nærmere inden forestillingen.

Teatersalen

Indgangene til Teatersalen – B, C, D og E – finder du på 1. sal med opgang fra foyeren, der er også mulighed for at benytte elevator.

 
Black Box

Indgangen til Black Box finder du i foyeren i stueetagen.

Overnatning:

Har I brug for overnatning, kan I med fordel kontakte Hotel Royal

Ved køb af billet til en af vores forestillinger, kan der min. spares 15%  på overnatning, når blot billettens ordrenummer oplyses ved bestilling.

Vi ønsker dig en rigtig god oplevelse og står selvfølgelig altid klar, hvis du har spørgsmål!

Find os

Kørsel
Musikteatret er centralt placeret i Holstebro ved siden af Hotel Royal og overfor Scala biografen. Kør ind til den inderste ringgade og følg skiltene til Musikteatret Holstebro.