Nordvestjysk Teaterkreds

Teaterpakken 2020/21

Kære medlemmer og alle teatergængere.

Nordvestjysk Teaterkreds og Musikteatret Holstebro byder velkommen til  teatersæson 20/21 i coronaens skygge. Det betyder heldigvis ikke, at vi ikke kan spille teater, indtil videre ser det ud til, at vi kan gennemføre forestillingerne – inden for den regelramme, der gælder nu.

Bestyrelsen i Nordvestjysk Teaterkreds har gjort sig umage med at finde frem til et alsidigt og varieret program på 5 forestillinger til Teaterpakken fra de to store turneteatre: Det kongelige Teater, som præsenterer HAMLET OG ET DUKKEHJEM og fra Folketeatret kommer DEN GERRIGE OG EKSMÆND og  BLINKENDE LYGTER, som er et samarbejde mellem Teater 2 og Musikteatret.

Der er desuden tradition for et samarbejde med Odin Teatret om mindre, nyskabende og smalle forestillinger. Dette er ikke helt på skinner endnu. Der vil komme information om disse senere.

Ud over omtalen af forestillinger på dette sted, finder man en omtale af forestillingerne på Musikteatrets hjemmeside sammen med Musikteatrets øvrige repertoire.

Medlemskab opnås automatisk ved køb af 4 forestillinger. Indflydelse på repertoiret og teaterkredsens virke sker via den årlige generalforsamlingen.

✔ 200 kr. i rabat ved køb af en pakke på 4 forestillinger
✔ Gratis introduktion før forestillingerne med menu til 125 kr.
✔ 50 kr. i rabat ved køb af forestillinger ud over de fire i pakken
✔ Køb billetter allerede nu online for at sikre dig de bedste pladser
✔ Medlemskab af teaterkredsen ved køb af 4 forestillinger

Teateroptakter med Teatermenu

I skrivende stund er det uklart om introduktioner og spisning i forbindelse med Teaterpakkens forestillinger kan arrangeres. Normalt holdes optakt enten ved et af bestyrelsesmedlemmerne eller en repræsentant fra forestillingen. Starttidspunkt er kl. 18 med spisningen først.

Bestyrelsen for Nordvestjysk Teaterkreds:

Randi Truelsen: sekretær, Thomas Uhre: kasserer,
Ole Skov Thomassen: næstformand, Hanne Sønder: formand.
Øvrige medlemmer: Lone Jensen, Struer, Ole Hougaard.

Nordvestjysk Teaterkreds logo_nyt navn 2010

20. august 2020