Ændringer af arrangementer

Der er stille i Musikteatret Holstebro i øjeblikket – helt stille og tomt

COVID-19 er en helt ny og uvant situation for os alle at stå i. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og derfor er teatret lukket helt ned foreløbigt indtil den 13. april. Medarbejderne i huset er også sendt hjem. Ingen ved hvor længe. Desværre. For der er ikke noget, vi hellere ville end at underholde jer med alle de forestillinger, I har glædet jer til.

Så hvad kan vi gøre for jer nu? Et nødberedskab knokler hjemme fra bag kulisserne for at få os bedst muligt igennem krisen, så der også er et teater på den anden side af COVID-19. Vi betræder hele tiden nyt land. Forhandlinger om ændringer, nye datoer og aflysninger. Alle skal finde ud af, hvordan de skal forholde sig, samtidig med at situationen, påbud og retningslinjer ændres konstant. Vi er selvfølgelig også i dialog med myndighederne, så vi ved, hvad vi må og skal – den helt ekstraordinære situation taget i betragtning. Men vi er nødt til at bede dig om stor tålmodighed. For det hele tager tid. Især fordi vi ønsker at finde en god og rimelig løsning for alle.

I Musikteatret Holstebro er vi sat i en sårbar situation. En situation som kan få store konsekvenser for os og for det kulturliv, der klarer sig ud på den anden side. Og dermed også for dig!

Derfor forsøger vi at ændre alle de aflyste arrangementer til nye datoer. Det gør vi selvfølgelig for, at du alligevel skal kunne opleve den forestilling, du har glædet dig til. Og det gør vi for, at der fortsat skal kunne være et kulturcentrum i Holstebro. Vores håb og bøn til dig er derfor: Har du billetter i lukkeperioden, så byt dem til den nye dato eller til et gavekort frem for at refundere. Det betyder alverden for os!

Straks der er nyt, kontakter vi dig, der bliver berørt af ændringer direkte.

Tusind tak for at du står bag os i denne særlige situation!

Info om arrangementer, der påvirkes

Nedenstående arrangementer vil enten bliver aflyst eller udskudt.

Vær opmærksom på, at alle billetkøbere kontaktes direkte via mail, så snart det er muligt. (Husk at kontrollere spam/reklame indbakken, hvis du ikke har modtaget din mail.)

Richard Marx 12. marts 2020 

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Daniel Rye 12. marts kl. 19.30 (Nr. Vosborg)

Foredraget er aflyst, og det samme er aftenens menu. Foredraget er flyttet til d. 19. november 2020. Dine billetter/spisninger bliver overført til den nye dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Lord of the Rings 13. marts kl. 20.00

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere vil blive informeret direkte.

Malurt 13. marts kl. 20.00

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 22. maj 2020. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Copenhagen Drummers 14. marts kl. 20.00

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 28. oktober 2020. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Justified / Game Over 15. og 16. marts

Forestillingerne er aflyst. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere vil blive informeret direkte.

Niels Hausgaard 18. og 19. marts

Koncerten er aflyst og det samme er aftenens menu. Koncerterne er flyttet til d. 10. og 11. september 2020. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Månesang 18. og 19. marts

Forestillingerne er aflyst. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere vil blive informeret direkte.

Poul Krebs 19. marts kl. 20.00

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 22. oktober 2020. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Tiptoe Bigband 20. marts kl. 19.30

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 27. marts 2021. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Anders Lund Madsen 20. marts kl. 20.00

Showet er aflyst, og det samme er aftenens menu. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere vil blive informeret direkte

Hyldestkoncert til Benny Andersen 22. marts kl 14.00 (Nr. Vosborg)

Koncerten er aflyst, og det samme er dagens brunch. Koncerten flyttes til d. 29. oktober 2020 kl. 20.00. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato og spisning konverteres fra brunch til koncertmenu. Menuen starter kl. 17.30. Billetkøbere er blevet informeret direkte

Cosi fan Tutte 23. marts kl. 19.30

Forestillingen er aflyst, og det samme er aftenens menu. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere vil blive informeret direkte.

Tango 26. marts – 02. april

Alle forestillinger er aflyst. der arbejdes på en ny dato.

MAMMA MIA 26. marts – 29. marts & 1. april – 4. april

Forestillingerne i denne periode er aflyst, det samme er eventuelt købte menuer. Der arbejdes på en ny dato. Billetkøbere er informeret direkte.

Kærlig hilsen H.C. Andersen 2. april kl. 20.00 (Nr. Vosborg)

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 9. juni kl.20.00. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er informeret direkte.

Holstebro Øl-festival 2020 4. april kl 14.00

Festivalen er aflyst. Festivalen er flyttet til d. 20. november 2020 kl. 15.00. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Burhan G 17. april kl. 20.00

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 5. marts 2021. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Tørfisk 18. april kl. 20.00

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 3. december 2020. Dine billetter/spisninger/NEM BAR bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Lars Lykke Rasmussen 21. april kl. 19.00

Foredraget er aflyst, og det samme er aftenens menu. Foredraget er flyttet til d. 21. september 2020. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Ole Henriksen 30. april kl. 20.00

Foredraget er aflyst, og det samme er aftenens menuer. Foredraget er flyttet til d. 30. september 2020. Dine billetter/spisninger/NEM BAR bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

On Cole 22. maj 20 kl. 20.00 (Nr. Vosborg)

Koncerten er aflyst, og det samme er aftenens menu. Koncerten er flyttet til d. 11. marts 2021. Dine billetter/spisninger bliver overført til den ny dato. Billetkøbere er blevet informeret direkte.

Listen over aflyste/flyttede arrangementer opdateres løbende og straks, vi har nyt!

Konfirmationer: Nye datoer på udsatte konfirmationer beder vi dig sende direkte til: la@musikteatret.dk.