Månedens buffet i april består af følgende:
Forret på tallerken:
– Brød og økologisk smør
– Grønne asparges med citroncreme på sprød salat
– Lokal pølse og løgkompot fra Ausum Gaard
– Pocheret Laks på rødbede
Buffet:
– Striploin af kvæg eller ungdyr som trancheres ved buffet
– Kalkunbryst braiseret i hvidvin og urter trancheres ved buffet
– Lam i ratatouille
– Kartofler med persille drys
– Lun kernesalat
– Pebersauce
– Lyshvidsauce
– Dagens grøntsag i fad
– Hjemmesyltede grøntsager
– Den grove salat
– Den fine salat
– Hjemmerørt dressing og dip
– Brød buffet
Dessert:
– Økologiske oste på planke med udsøgte garniturer
– Kiks og økologisk smør fra krukke
– Rabarbergrød med fløde og knas
– Barry CalleBaut chokolade kage