April 2016 - Musikteatret Holstebro

April 2016

Månedens buffet i april består af følgende:

Forret på tallerken:

– Brød og økologisk smør

– Grønne asparges med citroncreme på sprød salat

– Lokal pølse og løgkompot fra Ausum Gaard

– Pocheret Laks på rødbede

 

Buffet:

– Striploin af kvæg eller ungdyr som trancheres ved buffet

– Kalkunbryst braiseret i hvidvin og urter trancheres ved buffet

– Lam i ratatouille

– Kartofler med persille drys

– Lun kernesalat

– Pebersauce

– Lyshvidsauce

– Dagens grøntsag i fad

– Hjemmesyltede grøntsager

– Den grove salat

– Den fine salat

– Hjemmerørt dressing og dip

– Brød buffet

 

Dessert:

– Økologiske oste på planke med udsøgte garniturer

– Kiks og økologisk smør fra krukke

– Rabarbergrød med fløde og knas

– Barry CalleBaut chokolade kage

 

billet+buffet