Marts Buffet 2024
Forret tallerken serveret:
Rimet torsk med anis, på fennikel salat
Lun risotto krokette – grov senneps mayo
Hovedret på buffet:
Helstegt okse højrebsfilet
Langtids stegt Bertil øko gris med romanesco sauce
Asiatisk kyllingfilet – pak choy
Vegetar retter:
Portionsanrettet indisk dahl – bagt yoghurt
Ristet rustik ratatouille grønt
Pommes frites med BBQ salt
Kartoffelgratin med spinat
Broccolisalat med bacon
Cous cous salat, tomat, diverse løg, persille og mynte
Grønne salater med ærter og agurk
2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
Brie/urtesauce
Okse skysauce
Dessert på buffet:
Rådhuspandekager med orange sauce – mandeldrys
Rabarberkompot med hvid chokolademousse
Hjemmelavet is efter kokkens valg
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
April Buffet 2024
Forret tallerken serveret:
Dampet rødspættefilet med laks – persille hytteost
Coppa lufttørret nakkefilet, Vesterhavsost og trøffel mayo
Hovedret på buffet:
Helstegt dansk Himmerland kalvefilet
Tender mørbradbøf i peberrods flødesauce
Indbagt kyllinge filet med persille
Vegetar retter:
Grønsagssouffléer med broccoli og cremefraiche
Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
Ristede små kartofler og rodfrugter
Cæsarsalat – parmesan dressing – friteret kapers
Marineret pasta og bønner
Sæsonens grønne salat
2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
Kalve skysauce
Dessert på buffet:
Mojito dessert med crumble, mousse og mynte curd
Rabarbertærte med vaniljeskum
Hjemmelavet is parfait efter kokken valg
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Priser
All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms
Teaterbuffet: 395 kr. pr. pers. inkl. moms
Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms